Cursus 'Vitamine C en de huid' 

Start dagelijks [ONLINE]

Direct inschrijven

In de geheel vernieuwde cursus ‘Vitamine C en de huid’ gaan we onder andere in op de zin en onzin van supplementen en vertellen wij je waar je op moet letten bij het beoordelen ervan. Ook zullen we alle laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van vitamine C en de huid met je delen, zodat je weer helemaal up to date bent. Bovenal leert je alle kennis praktisch toe te passen, zodat je een absolute meerwaarde kunt bieden tijdens jouw behandelingen. De cursus wordt verstrekt in de vorm van interactieve video clips die je op elk gewenst moment en in jouw eigen tempo kunt volgen. Lees hieronder meer…

Leerdoelen en inhoud

Wat kun je verwachten van de cursus?

Na de cursus beschik je over voldoende basiskennis op het gebied van vitamine C in voeding en suppletie;

Na de cursus heb je kennis van de werkingsmechanismen van vitamine C bij diverse huidafwijkingen;

Na de cursus ben je op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van vitamine C en de huid;

Na de cursus weet je wat een volwaardig voedingspatroon is en weet u of en hoe dit aangevuld kan worden met vitamine C supplementen;

Na de cursus weet je waar u op moet letten bij de inname van vitamine C supplementen en hoe je een product kritisch beoordeelt.

Praktische informatie

Wat moet je weten voordat je start?

Docent: Drs. S.M. Jordaans | diëtist en voedingswetenschapper

Datum en tijd:  De cursus start dagelijks. Zodra jouw betaling binnen is kun je de cursus op een door jou gewenst moment en in jouw tempo kunt volgen via jouw account. Je hebt hier 3 maanden de tijd voor. De cursus duurt ca. 2 uur.

Locatie: Online

Duur: De cursus duurt circa een halve dag (afhankelijk van voorkennis en pauzes). Je heb hier 2 maanden de tijd voor. 

Kosten: De kosten van de cursus bedragen €49,- (excl. 21% BTW).

Certificaat: De cursus voldoet aan de criteria van het ADAP en SKIN register, er is geen accreditatie aangevraagd voor deze cursus. Je ontvangt een certificaat van deelname na het invullen van het evaluatieformulier. 

Aanmelden: Enthousiast? Je kunt je inschrijven via de button hieronder. Je kunt dan makkelijk en snel via iDEAL betalen. Nadat de betaling binnen is ontvang je een bevestigingsmail.