In de media

Regelmatig verschijnt KIVH in de media. Bekijk hier alle artikelen en interviews.

Wil je ook een interview afnemen met de professionals achter KIVH? Of op zoek naar een auteur op het gebied van voeding en de huid? Neem dan contact met ons op. We doen dit met veel plezier.

Contact
De Beauty Professional - 13 januari 2021

4X PRATISCHE TIPS OM DE GROENTE EN FRUIT INNAME TE VERHOGEN.

Volgens de Nederlandse Gezondheidsraad zou men minstens 250 gram groente en 200 gram fruit per dag moeten consumeren om gezond te blijven. Toch blijkt uit onderzoek van het RIVM dat Nederlanders gemiddeld slechts 131 gram groente en 119 gram fruit per dag binnenkrijgen. In deze column leggen we uit waarom en hoe jij als huidprofessional kunt helpen om deze groente- en fruitinname te verhogen.

Lees meer
De Beauty Professional - 10 december 2020

NIEUW! COLUMN KIVH: ‘JOUW KLANT AGE-BEWUST MAKEN DOE JE ZO’

Om de huid zo lang mogelijk jong te houden zouden we minder volvette kazen, vlees en sterk bewerkte voedingsmiddelen moeten consumeren. Het klink allemaal zo simpel, maar toch nuttigen we massaal te veel (dierlijke) vetten, te veel suiker en te weinig groente en fruit. Hoe maak je jouw klant ‘AGE-bewust’?

Lees meer
De Beauty Professional - november 2020

KENNISINSTITUUT VOOR VOEDING & HUID (KIVH) VAN START

Er is op internet veel te vinden al het gaat om voeding en suppletie in relatie tot de huid. En er zijn ook heel veel producten op de markt die van alles beloven. Voedingswetenschapper en diëtisten Samantha Jordaans en Inge Backx gaan met hun initiatief het KIVH de juiste wetenschappelijke informatie beschikbaar maken voor onder andere beautyprofessionals. Wij spreken de specialisten over hun initiatief, de zin en onzin in de markt en hun eigen achtergrond. Vanaf januari gaan zij voor dit vakmagazine en voor onze website interessante artikelen en columns schrijven. 

Lees meer
ESTHÉ - 11 november 2020

KENNISINSTITUUT VOOR VOEDING & HUID (KIVH)

Steeds vaker blijkt uit wetenschappelijke inzichten dat er een relatie is tussen voeding en de aanpak van gezondheid en/of huidproblemen. Daarom is het Kennisinstituut voor Voeding & Huid (KIVH) opgezet, waarbij specialismen binnen de huid- en voedingsbranche samenkomen.

Lees meer
De beauty professional - 14 oktober 2020

KENNISINSTITUUT VOOR VOEDING & HUID (KIVH) VAN START.

Er is op internet veel te vinden als het gaat om voeding en suppletie in relatie tot de huid. En er zijn ook heel veel producten op de markt die van alles beloven. Voedingswetenschappers en diëtisten Samantha Jordaans en Inge Backx gaan met hun initiatief KIVH de juiste wetenschappelijke informatie beschikbaar maken voor onder andere beautyprofessionals.

Lees meer
Voeding & Visie - 14 oktober 2020

NIEUW KENNISINSTITUUT VOOR VOEDING & HUID; ADVIEZEN EN SCHOLING.

Het Kennisinstituut voor Voeding & Huid (KIVH) is het eerste initiatief waarbij specialismen binnen de huid- en voedingsbranche, samenkomen. Het is ontstaan vanuit de behoefte aan wetenschappelijk onderbouwde kennis op het gebied van voeding, suppletie en huidgezondheid.

Lees meer
Voeding Nu - 14 oktober 2020

KENNISINSTITUUT VOOR VOEDING & HUID HELPT ONZIN OVER VOEDING EN HUIDPROBLEMATIEK DE WERELD UIT.

Wie chocolade eet krijgt jeugdpuistjes en wie een verouderende huid wil tegengaan moet collageendrankjes drinken. Er wordt veel beweerd over voeding en de invloed ervan op de huidconditie, op een strakke huid, volle haardos of veroudering…

Lees meer
Persbericht - 14 oktober 2020

HET KENNISINSTITUUT VOOR VOEDING & HUID OPGERICHT.

Het Kennisinstituut voor Voeding & Huid (KIVH) is het eerste initiatief waarbij specialismen binnen de huid- en voedingsbranche, samenkomen. Het is ontstaan vanuit de behoefte aan wetenschappelijk onderbouwde kennis op het gebied van voeding, suppletie en huidgezondheid….

Lees meer