Dagretraite | 25 augustus 2024

Voed je huid met energie!

  • Onvergetelijke ervaring
  • Interessante lezingen
  • Voor en door professionals
  • Voeding en de huid
  • Vier lagen model van de huid
  • Energetische workshop
Ik doe mee!

Inspirerend

✓ Praktisch

✓ Specialistisch

✓ Onafhankelijk

✓ Betrouwbaar 

Aanmelden

Een holistische aanpak is de toekomst!

Ben jij huid- of voedingsprofessional en wil jij mensen die een huidaandoening hebben helpen met een holistische aanpak als aanvulling op jouw huidige behandelingen? Wil jij de huid van jouw klant weer laten stralen van binnenuit? Maak dan kennis met het vier lagen model van de huid en leer wat de rol van voeding kan zijn bij het optimaliseren van de huidbarrière en behandelen van verschillende huidindicaties. De toekomst is het aanpakken van huidproblemen op zowel de fysieke, als diepere mentale, emotionele en energetische lagen.

Graag nodigen wij jou uit voor een inspirerende en energieke dag op 25 augustus 2024 met als thema ‘Voed je huid met energie!’

Het programma

Wat kun je verwachten van deze dag?

Met koffie en thee met wat lekkers
Samantha Jordaans, diëtist en voedingswetenschapper van het Kennisinstituut voor Voeding en Huid geeft een lezing over voeding en de huid. Zij heeft alle gedegen wetenschappelijke studies op het gebied van voeding en de huid gelezen, gecategoriseerd en doorvertaald naar praktische handvatten voor huidprofessionals. In de lezing gaat zij onder andere in op voeding als energiebron voor de huid en welke nutrienten belangrijk zijn om deze energie vrij te maken. Ze gaat ook in op de rol van voeding bij verschillende huidindicaties, zoals acne, eczeem en rosacea.
Met jarenlange ervaring als dermatoloog combineert Willemijn Bos momenteel kennis van de Fysieke Huidlaag met Mentaal-Emotioneel en Energetische laag in haar eigen praktijk als mind-body-energy dokter van de huid. Zij vertaalde de fysieke huidlagen, die gezond en gewond kunnen zijn, naar het Vier Lagen Model van de Huid. De lezing is gericht op inzichten en praktische tools in relatie tot huidziekte: is het mogelijk dat onderliggende wonden in de huid worden getransformeerd tot iets nieuws?
Voor deze dag wordt er een heerlijke, gezonde en vooral energieke en voedzame lunch bereid voor alle deelnemers. Tijdens de lunch is er ruimte om te netwerken, vragen te stellen aan de sprekers en elkaar te inspireren.
In deze ervaringsgerichte middag geeft Willemijn i.s.m. Ineke Hoogland een Energetische workshop om zelf een keer te ervaren hoe het is om in de energetische onderlaag blokkades te transformeren en hoe je jouw eigen potentieel en ruimte verder kan openen.   Deze workshop is voor maximaal 14 deelnemers, dus zorg dat je je snel aanmeldt als je hier bij wilt zijn. Matjes, dekens en kussentjes zijn aanwezig.
Hier is er ruimte om de dag na te bespreken, ervaringen te delen, vragen te stellen en om te netwerken met elkaar. Ook zal er een evaluatieformulier worden uitgedeeld. Tijdens de nabespreking worden er kopjes kruidenthee en magnesiumrijke snacks geserveerd.

Praktische informatie

Kosten

Voor de hele dagretraite inclusief de lezingen, lunch en workshop betaal je slechts €295,- (excl. BTW). Er zijn in totaal 14 tickets beschikbaar.

Benodigdheden

Soepele kleding en eventueel een warme trui, sokken en een fles met water. Matjes, kussens, pennen, notitieboekjes zijn aanwezig.

Datum & locatie

De dagretraite vindt plaats op zondag 25 augustus 2024.

Yogastudio Yoia
Korte Haven 125
3111 BH Schiedam

Certificaat

Voor deze dag wordt geen accreditatie aangevraagd. Wel krijg je een certificaat waarmee je zelf mogelijk accreditatie kunt aanvragen.

Aantal plekken

Voor de gehele dagretraite, inclusief gezonde lunch en energetische workshop, zijn er in totaal 14 unieke tickets beschikbaar. Wees er dus snel bij.

Duur

De gehele dagretraite inclusief lezingen, lunch en workshop is van 9.00-17.30u. De eerste lezing begint op 9.30u, dus zorg dat je er op tijd bent.

Voor wie

Professionals in de huid- en voedingsbranche, zoals dermatologen, diëtisten, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten, therapeuten en coaches.

Aanmelden

Door je in te schrijven via de inschrijfbutton kun je deelnemen aan de dagretraite. Je kunt dan veilig betalen via iDEAL, Credit Card of Bancontact (België). Zodra de betaling is voldaan ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving.

Mis het niet en meld je aan!

Neem deel aan de gehele dagretraite en leer van professionals over hoe jij huidproblemen kunt aanpakken op een holistische manier. We sluiten de ochtend met theorie af met een heerlijke en gezonde lunch. Daarna volgt de energetische workshop op een prachtige locatie. Voor deze retraite zijn er i.v.m. persoonlijke aandacht een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij (vol=vol). 

AanmeldenDit wil ik!

Over de sprekers

Willemijn Bos

Willemijn is opgeleid tot dermatoloog in het Erasmus MC. Met jarenlange ervaring als dermatoloog in Rotterdam, combineert Willemijn Bos de momenteel in haar eigen praktijk kennis van de Fysieke Huidlaag met Mentaal-Emotioneel en Energetische laag. Deze vier lagen kan je als je symbolisch kijkt naar de huid plaatsen in de vier fysieke huidlagen; het Vier Lagen Model van de Huid. Deze kennis en ervaring deelt zij door er artikelen over te schrijven en lezingen en dagretraites te organiseren.

Samantha Jordaans

Samantha Jordaans is opgeleid als voedingswetenschapper en diëtist. Ze is afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit en is gespecialiseerd in voeding en de huid. Samantha is eigenaresse van het Kennisinstituut voor Voeding en Huid en helpt andere ondernemers binnen de voedings- en huidbranche om gedegen voedingsadvies vast onderdeel te maken van hun (huid)behandelingen, door wetenschappelijke resultaten te vertalen naar praktische adviezen. Dit doet zij door (geaccrediteerde) opleidingen en trainingen aan te bieden, artikelen te schrijven voor diverse vakbladen en te spreken op congressen en andere evenementen. 

Voor vragen, kan je mailen naar info@kivh.nl en voor specifiek vragen over het middagprogramma kan je mailen naar  info@willemijnbos.nl