Welkom bij een greep uit onze opleidingen!

Instructies

Beste deelnemer,

Welkom bij het Kennisinstituut voor Voeding & Huid. Dé autoriteit op het gebied van voeding en supplementen bij specifieke huidindicaties. Wat goed en leuk dat je interesse toont in onze specialisaties.

Hieronder zie je een video. Deze video duurt ongeveer 10 minuten en is een stukje uit de specialisatie ‘Voeding, suppletie en huidveroudering’. Het is bedoeld om je een idee te geven van hoe de opleiding wordt gegeven. In de opleiding zelf worden tussentijds ook vragen gesteld en opdrachten gegeven. 

Voor een optimale kwaliteit bekijk je de video in HD. Je kunt dit rechts onderin de video instellen. En als je het prettig vindt, kun je rechts onderin ook de (automatische) ondertiteling van de gesproken teksten aanzetten.

Veel leerplezier en graag tot bij de opleiding!

Hartelijke groet,

Team KIVH

En..? Wat vind je ervan? Interessant hé! Hieronder lees je wat andere specialisten, waaronder huidtherapeuten, diëtisten en schoonheidsspecialisten van onze opleidingen vonden. 

Al overtuigd? Scrol dan naar beneden en schrijf je direct in, zodat je direct kunt starten. Wij staan te popelen om jou nog veel meer te vertellen over de rol van voeding en suppletie bij huidverbetering. Onze tip: schrijf je in voor de complete opleiding ‘Voeding en de huid. Dit doen de meeste deelnemers. Je ontvangt dan namelijk een jaar toegang tot alle specialisaties én het scheelt je €65,-. Twijfel je nog? Geen probleem, je mag de specialisaties ook los volgen. En als je nog vragen hebt helpen we graag! 

Naar opleidingen
Opleidingen

1 daagse online opleiding ‘Voeding, suppletie en rosacea’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en rosacea' leer je welke voedingspatronen en -middelen rosacea écht kunnen triggeren. Ook vertellen wij je wat histamine is, welke rol de darmen spelen en welke supplementen je als aanvulling op de voeding kunt inzetten bij rosacea. Kosten: €175,- (excl. BTW).

10 daagse online opleiding ‘Voeding en huid’

Deze complete opleiding bestaat uit 4 specialisaties, namelijk: 1) Voeding, suppletie en huidveroudering, 2) Voeding, suppletie en acne en 3) Voeding, suppletie en rosacea en 4) Voeding en eczeem. Kosten: €899,- (excl. BTW).

3 daagse online opleiding ‘Voeding en acne’

In de opleiding 'Voeding en acne' leer je wat de huidige richtlijnen voeding en acne zijn en duiken we de diepte in. Zo vertellen wij je waarom voeding niet de veroorzaker is van acne en hoe je volwaardige alternatieven selecteert bij het elimineren van voedingsmiddelen die de ernst van acne mogelijk triggeren. Kosten: €349,- (excl. BTW).

2 daagse online opleiding ‘Voeding en huidveroudering’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en huidveroudering' gaan we met name in op de zin en onzin van voedingsadviezen en supplementen rondom huidveroudering. Ook vertellen wij u waar u op moet letten bij het beoordelen van geschikte voedingspatronen en supplementen. Kosten: €299,- (excl. BTW).